Bell Schedules

E-Learning Schedule Wednesday
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1 9:00 AM 9:45 AM 45 min
Period 2 10:00 AM 10:45 AM 45 min
Lunch 11:00 AM
Period 3 12:00 PM 12:45 PM 45 min
Period 4 1:00 PM 1:45 PM 45 min
RTI Sessions 2:00 PM 3:30 PM 90 min
2020-2021 Hybrid Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
First Block 9:00 AM 10:20 AM 80 min
Second Block 10:27 AM 11:47 AM 80 min
BEARCAT (Afternoon Innovation Center Lunch/Travel) 11:54 AM 12:24 PM 30 min
Third Block - 1 12:31 PM 1:51 PM 80 min
First Lunch 12:31 PM 12:51 PM 20 min
Second Lunch 1:58 PM 2:18 PM 20 min
Third Block - 2 12:58 PM 2:18 PM 80 min
Fourth Block 2:25 PM 3:56 PM 91 min